Afbeelding

Villa Casper en Oranjehof smikkelen van pannenkoeken

Actueel 957 keer gelezen

Pijnacker - Vanuit de locaties Villa Casper en Oranjehof, beide van Stichting Philadelphiazorg, kwamen respectievelijk de bewoners Mirjam en Debbie met het idee om samen pannenkoeken te gaan eten met hun medebewoners.

Dinsdag 13 november hebben ze dit dan ook gedaan. Beide locaties bestaan apart al elf en zes jaar in Pijnacker, maar sinds dit jaar zijn ze als een team gaan samenwerken en gaan de bewoners bij elkaar op bezoek om koffie te drinken, bij elkaar te eten en samen activiteiten te ondernemen. De dames hebben samen met een begeleider deze avond georganiseerd. Het restaurant had voor deze groep een speciaal menu samen gesteld. "Om te weten wie er allemaal mee wilden hebben ze een uitnodiging gemaakt en zodra ze wisten hoeveel er mee gingen, konden ze dit doorgeven aan het restaurant", vertelt Patricia van Holsteyn - Alberts van Villa Casper.

"Zo gingen we met een groep van 22 bewoners en begeleiders gezellig met zijn allen eten. Een aantal bewoners ging vanuit hun woning op de fiets en de anderen gingen met de metro. We hadden een ruimte voor ons zelf alleen, dat was wel heel luxe. Na afloop kregen alle bewoners van de dames eigen gemaakte koekjes die ze de avond van te voren samen hadden gemaakt met de begeleiding. Namens alle bewoners en begeleiders, dank je wel voor deze leuke en gezellige avond", aldus Patricia.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant