The Dickens Christmas Band Haaglanden.
The Dickens Christmas Band Haaglanden.

Decembertournee voor The Dickens Christmas Band Haaglanden

Actueel 1.521 keer gelezen

Pijnacker - Na twee geweldige intochten van de Goedheiligman en zijn gevolg in Nootdorp en Pijnacker transformeert Show- & Marchingband Haaglanden traditie getrouw weer in The Dickens Christmas Band Haaglanden om op uitnodiging de kerstsfeer te ondersteunen met passende muziek in stijlvolle kleding.

Inmiddels is na 6 jaar dit gelegenheidsorkest van Muziekvereniging Haaglanden een bekende en zeer gewilde verschijning geworden op menig kerstmarkt of december evenement. Dat blijkt zeker uit het feit dat de agenda begin november vanaf  8 december al bijna vol geboekt was en er nu zelfs al boekingen voor 2019 worden gemaakt.

Zo hebben de organisaties van Dagcentrum Dorrepaal, Kerstmarkt Haarlem, Lichtjesavond Delft, Dickens Shopping Night Oud Rijswijk en Centrum Voorschoten opnieuw de band uitgenodigd en zijn de uitnodigingen door Kasteel Duivenvoorde, Winkelgebied Fahrenheitstraat Den Haag en de statige Denneweg in Den Haag (beide zelfs voor twee data!) omgezet in geweldige afspraken. Daarnaast worden de bewoners van de Weidevogelhof in Pijnacker ook getrakteerd op sfeervolle ontsteking van de kerstverlichting.

Als het aan de The Dickens Christmas Band Haaglanden ligt, wordt het een bijzonder mooie Kerstperiode. Wil je meegenieten? Dat kan zeker! Kijk op de Facebookpagina/The Dickens Christmas Band Haaglanden of de website www.dhpijnacker.nl . Daar staat per optreden alle belangrijke informatie op.

Zijn er verder vragen of wil je hier ook aan mee gaan doen? Neem dan contact op met Peter Lupker, secretaris/penningmeester via secretaris@dhpijnacker.nl of per telefoon op 06-510 32 493 (na 18.00 uur). Boeking kunnen gedaan worden via management@dhpijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant