Afbeelding
Solliciteer!

Monkey Town zoekt directeur voor één dag!

Actueel 1.333 keer gelezen

Het is alweer een jaar geleden dat indoor speelparadijs Monkey Town Delft haar deuren opende en daarmee de eerste gebruiker was van het nieuwe bedrijfspand aan de Rijksstraatweg in Delfgauw. Om te vieren dat men één jaar open is, zoekt de huidige directie in samenwerking met Telstar Online/Telstar en Eendracht, een geschikte directeur voor een dag.

"Wat was het een bewogen jaar waarin we ons sterke concept verder hebben uitgebouwd en uiteraard op advies van onze gasten hier en daar een verbetering hebben doorgevoerd," aldus eigenaar Geoffrey Pijpaert. "We willen dit jaar dan ook afsluiten op een leuke manier waarop we een bezoeker de kans om een dag de directeur van ons speelparadijs te zijn." Volgens Geoffrey Pijpaert komt er veel bij kijken en moet je vroeg opstaan: "Voordat de eerste gasten er zijn moeten de deuren natuurlijk open, maar er moet een inspectieronde gelopen worden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Bovendien moeten zowel onze 5D-bioscoop, Lasergame en fitnessapparatuur voor de volwassenen uitgetest worden."

De kinderdirecteur in spe kan solliciteren per e-mail. Zoals uiteraard bij een vacature hoort, moet er een motivatie bijgevoegd worden. Ook moet er een foto meegestuurd worden. "Maar we zijn streng," vervolgt Geoffrey Pijpaert. "Zonder motivatie maakt een kandidaat geen kans. Bovendien mag de foto maximaal drie MB groot zijn. We zijn heel stipt, dus we rekenen er op dat kandidaten dat ook zijn als ze de mail schrijven." Belangrijk is dat de kandidaat op zaterdag 22 december vanaf 08:30 beschikbaar is en minimaal tot 12:00 kan blijven. Solliciteren kan tot en met 13 december 20:00. De gekozen kandidaat krijgt voor 16 december 21:00 bericht. De sollicitatie mag dus inclusief naam, leeftijd, motivatie, foto, adres en telefoonnummer naar directeur@reijleisuremarketing.nl.

Voor deze zoektocht is er een samenwerking met Telstar Uitgeverij B.V. Op de openingsdag een jaar geleden waren er al tientallen lezers van onder andere Telstar Online en Telstar/Eendracht aanwezig. "Omdat printmedia nog steeds goed werkt, leek dit ons wederom een mooie samenwerking. Wij zullen de kleine directeur natuurlijk ook in onze krant in het zonnetje zetten!," aldus Martijn Mastenbroek van Telstar Uitgeverij B.V.

Indoor speelparadijs Monkey Town Delft is gevestigd aan de Rijksstraatweg 23 te Delfgauw. Het beschikt over themakamers voor verjaardagen, grote zalen voor zowel evenementen zoals bedrijfsfeesten, een peuterzone en uitgebreide horeca. Monkey Town Delft is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 en op vrijdag en zaterdag tot 20:00. Meer informatie is te vinden op social media (@monkeytowndelft) of www.monkeytown.eu/delft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant