Het slachtoffer lag achter gebouw de Meerkoet in het water.
Het slachtoffer lag achter gebouw de Meerkoet in het water.

Dorp geschokt door dood handbiker: onderzoek met veel vraagtekens

Actueel 8.804 keer gelezen

Pijnacker - Inwoners van Pijnacker hebben geschokt gereageerd op de dood van een 46-jarige dorpsgenoot. De tamelijk bekende Pijnackernaar werd maandagochtend met zijn fietsrolstoel levenloos in het water gevonden achter een flat in Pijnacker Zuid.

"De plek waar de man is gevonden is opmerkelijk. Er loopt geen voet- of fietspad en is voor zelfs een geoefende handbiker niet makkelijk te berijden. Daarnaast ligt de vindplek ook helemaal niet op de route die de man zou moeten afleggen", schrijft Telstar-verslaggever Martijn Mastenbroek op zijn weblog. Hij bezocht maandagavond de vindplek. "Om een goed beeld van de locatie te krijgen, ben ik – bewust in de avonduren – even gaan kijken op de plek des onheils." De man raakte in de nacht van zondag op maandag vermist.

De politie onderzoekt de zaak gronding en heeft vrijwel de hele middag sporen veiliggesteld. Ook wordt de persoonlijke levenssfeer van het slachtoffer bekeken. Maandagavond was er nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak van de man. "Dat wekt de indruk dat tragische vondst ook de recherche hoofdbrekens oplevert", aldus Mastenbroek.

- Lees hier meer over de zaak


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant