Afbeelding

Sabine Zondag wint Ondernemersprijs 2018

Actueel 3.023 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De winnaar van de Ondernemersprijs 2018 is bekend! Burgemeester Ravestein reikte zojuist de prijs uit aan Sabine Zondag van Plus Sabine Zondag.

De winnaars van de Ondernemersprijs en de prijs voor starters, de Belofteprijs, werden op maandagavond 26 november bekend gemaakt. Deze avond organiseerde de gemeente samen met het lokale bedrijfsleven.

De jury was lovend over de winkel van Sabine Zondag: "Deze supermarkt onderscheidt zich door zijn betekenis voor en binding met de samenleving, inspanningen op het gebied van duurzaamheid en grote ambitie om op alle vlakken de beste supermarkt te worden. Dit uit zich onder meer in het aanbieden van een sterk lokaal assortiment van lokale partners, veel ruimte voor biologische en fairtrade producten. Verder verzorgt de Plusmarkt lessen aan basisscholen over duurzame en gezonde voeding (Kidsproef campagne), werkt zij nauw samen met de Voedselbank en sponsort zij sportieve activiteiten." De Belofteprijs ging naar Roy Vathorst van RV Webdiensten.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant