Geflankeerd door de Voorzitters Ruud Schalkwijk en John Weijgertse scheidend penningmeester Frank Duijvestijn.
Geflankeerd door de Voorzitters Ruud Schalkwijk en John Weijgertse scheidend penningmeester Frank Duijvestijn.

Frank Duijvestijn Lid van Verdienste Oliveo

Actueel 1.135 keer gelezen

Pijnacker - Maandag 12 november is de Algemene Leden Vergadering van Oliveo gehouden. De zogenoemde ALV is onder andere een moment waarop bestuursleden aftreden of herkiesbaar zijn voor een nieuwe periode van drie jaar.

Penningmeester Frank Duijvestijn heeft, na drie termijnen van drie jaar, besloten om zich niet meer herkiesbaar te stellen. In deze negen jaar heeft Frank op uitmuntende wijze de penningen van de club onder zijn hoede gehad. Tijdens zijn bestuursperiode zijn de kleedkamers en de kantine gerenoveerd. Projecten die financieel zeer goed begeleid dienen te worden. Dit meerjarenproject is goed verlopen. Niet alleen is de accommodatie helemaal top maar ook is dit alles op financieel verantwoorde wijze gerealiseerd.

Naast deze projecten is het reilen en zeilen van Oliveo geen eenvoudige opgave. Het afstemmen van de Stichting en de Vereniging vergt overzicht en kennis. En dat allemaal als vrijwilligerswerk! Het Bestuur heeft voor al zijn inzet Frank beloond door hem te benoemen als Lid van Verdienste!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant