Eindelijk snel internet in het buitengebied!
Eindelijk snel internet in het buitengebied!

Glasvezel in buitengebied gaat door!

Actueel 2.867 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Meer dan de helft van de inwoners van het buitengebied in Pijnacker-Nootdorp heeft zich aangemeld voor glasvezel. Dit betekent dat er een nieuw glasvezel-netwerk wordt aangelegd.

"Goed nieuws! Wij gaan glasvezel aanleggen in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland", zo laat de glasvezelmaatschappij vandaag weten aan Telstar Online. Arthur Venselaar van het lokale Ondernemersfonds is blij: "Fantastisch nieuws voor de ondernemers in het buitengebied die nu voor heel acceptabele kosten van glasvezel worden voorzien. Ook betekent dit dat er nog circa 100 ondernemers en/of particulieren nog geen aanspraak hebben gemaakt op de 180 euro stimuleringspremie", laat hij weten. Opgeven voor de premie: info@ofpn.nl.

Samen met de lokale krant Telstar/Eendracht en Telstar Online voerde hij de laatste weken nog even volop campagne om iedereen te overtuigen. "Een eenmalige unieke kans", zo noemde hij de deal met het glasvezelbedrijf. Ook in Lansingerland is het gelukt om genoeg mensen te mobiliseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant