Afbeelding
Nog maar 2 dagen

Dit weekend: laatste kans op glasvezel!

Actueel 1.772 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Een eenmalige, unieke kans. Als vijftig procent van de huishoudens in het buitengebied zich aanmeldt, dan wordt er glasvezel gerealiseerd in de buitengebieden van Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede.

Aanstaande maandag 12 november sluit de inschrijving, dus haast is geboden! Door een flinke financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds kan dit nu in één klap geregeld worden. Het lokale fonds wil zelfs 180 euro per aanmelding bijdragen in de aansluitkosten. Met andere woorden: je krijg de aansluitingskosten voor het eerste jaar nog teruggestort ook! Er is één maar: er moet voldoende draagvlak voor glasvezel zijn. Daarom wordt iedereen in het 'buitengebied' van Pijnacker-Nootdorp opgeroepen om zich aan te melden. In Pijnacker-Nootdorp gaat het over ongeveer 950 aansluitingen. Om vijftig procent te halen, moeten er zo'n 500 aanmeldingen zijn. Ruim de helft is inmiddels al aangemeld!

Aanmelden
Op de website www.glasvezelbuitenaf.nl zijn de locaties te vinden waar het beoogde glasvezelnetwerk uitgerold kan worden. Via deze website kunnen bewoners van de buitengebieden zich ook meteen aanmelden. Mail voor informatie naar info@ofpn.nl.

Voordelen glasvezel: Supersnel internet. Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten. Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid. Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant