Logo telstar-online.nl
Gezelligheid in Nootdorp. (foto: Wim Dumay)
Gezelligheid in Nootdorp. (foto: Wim Dumay)

Geweldige editie van Food La Route in Nootdorp

  •   944 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Vorige week hebben hebben ruim 130 Nootdorpers genoten van vier heerlijke gangen. Ze werden gemaakt door Trattoria Rodolfo, Calva, Olympia en Eetcafé 1837.

Het was allemaal erg lekker en het enthousiasme spatte er bij alle dorpsgenoten vanaf! Bij de organisator, Renée Turion, kon het geluk niet meer op, zo zegt ze. "Als echte Nootdorper is het fantastisch om zo'n evenement neer te zetten en iedereen zo gezellig samen te zien. Het doet me veel om te zien dat we weer een geslaagd evenement in Nootdorp hebben georganiseerd!" Bij de start, om 18:30 uur precies, begon iedereen aan een zeer mooi opgediend voorgerecht van heerlijke lekkernijen van onder andere tonijn, buikspek, eendenbout en traditioneel Griekse spinazie met feta in bladerdeeg.

Zo kreeg Liette Oudshoorn, die al voor de zevende keer meedoet aan Food La Route, het tussengerecht van een zachte kabeljauw met wortel en krokante ravioli bij Eetcafé 1837. Ze vertelde dat ze al 6 keer mee heeft gedaan in Nootdorp en 1 keer in Voorburg. Een echte trouwe bezoeker, net als de groepen van Coby Bolleboom, Cor Hendriks, Freek Jansen en Mariska Leenders die al 6 en 7 keer meegedaan hebben. Voor Renée Turion, was dit de 20ste editie die zij heeft georganiseerd. Hier moest dan ook een extra drankje op gedronken worden. Iedereen kreeg bij het nagerecht een Liquircinni om dit te vieren! Informatie: www.FoodLaRoute.nl.

Meer berichten