Afbeelding

Jong Perspectief viert 13-jarig bestaan

Actueel 483 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Afgelopen zaterdag bestormde vrijwilligers en jongeren activiteitencentrum Ayersrock om het 13-jarig bestaan van Jong Perspectief te vieren. Het weer was geweldig dus degene die een vlot gingen bouwen hadden geluk.

Er werd geklommen alsof ze dit al jaren deden, boogschieten lijkt simpel maar blijkt in de praktijk niet mee te vallen. Maar met een beetje aanmoedigend gejoel vanaf de zijlijn werden de prestaties steeds beter. Deze middag werd afgesloten met een lekker bord pasta of patat want na inspanning kreeg een ieder wel trek! Een gave middag die maar weer eens laat zien dat jongeren en vrijwilligers die elkaar nog niet kennen heel makkelijk met elkaar contact maken door gewoon met elkaar aan de slag te gaan. Er zijn zelfs afspraken onderling gemaakt om elkaar weer eens te zien.

Jong Perspectief maakt op deze manier voor veel jongeren het verschil. De vrijwilliger waar de jongere aan is gekoppeld kan net dat duwtje in de rug geven om te motiveren en te stimuleren in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd in dit leuke project? Kijk eens op onze site www.jongperspectief.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant