Onvergetelijke rondrit bewoners Buitengewoon | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Onvergetelijke rondrit bewoners Buitengewoon

  •   keer gelezen   Actueel

Zorgboerderij 'Buitengewoon' in Delfgauw en Pijnacker biedt kleinschalige zorg in een landelijke omgeving voor mensen met dementie. Dankzij een initiatief van enkele Porsche liefhebbers uit de regio, konden de bewoners van de locatie Delfgauw vandaag een 'onvergetelijke', 'buitengewone' dag beleven met een rondrit door de regio.

Onder de stralende zon werden de bewoners zelf, hun familie en vrijwilligers door enkele Porsche liefhebbers uit de regio getrakteerd op een rondrit door het prachtige polderlandschap van onder meer Pijnacker, Bleiswijk, Nootdorp en Zoetermeer. Halverwege maakte het gezelschap een stop bij Boerderij 't Geertje, waar een boerenlunch werd geserveerd. Het prachtige nazomerweer maakten deze bijzondere dag compleet.

Volgens initiatiefnemers Stefanie Heijnraets en Erik Passchier is zo'n onderbreking voor de bewoners een fijne verrassing. "Elke bewoner beleeft zo'n dag natuurlijk opzijn of haar eigen manier. Maar dat ze stuk voor stuk hebben genoten, is wel zeker! De bijzondere ontmoeting in de auto met een bewoner, het wederzijdse plezier ende prachtige rit door de polder lieten op de Porsche rijders eveneens een diepe indruk achter."

Meer berichten