Afbeelding

Koppel klaverjassen bij De Drie Heeren

Actueel 526 keer gelezen

Pijnacker - Ook in de komende jaargang 2018 - 2019 worden er bij De Drie Heeren weer de koppel klaverjasavonden georganiseerd. Een keer in de maand op de donderdagavond worden deze gezellige klaverjasdrives gehouden in het grandcafé aan de Oostlaan 26 te Pijnacker.

Voor deze periode zijn deze avonden vastgesteld op de volgende donderdagavonden: 27 september; 18 oktober 2018; 22 november en 20 december. In 2019: 24 januari; 21 februari; 21 maart; 25 april en 23 mei.

De Drie Heeren wisselbeker 
Elk seizoen wordt er gekaart om De Drie Heeren wisselbeker. De punten van elke kaartavond worden keurig bijgehouden door de wedstrijdleiding en gemiddeld komt er aan het eind van het seizoen een winnaar uit de bus. Om voor deze beker in aanmerking te komen moet elk koppel wel minimaal aan zeven van de negen avonden hebben deelgenomen. Tevens krijgt het winnende koppel een verwendiner voor vier personen aangeboden; verzorgd door de chefkok.

Prijzen
Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen beschikbaar exclusief de poedelprijs en zijn er aan het eind van het seizoen nog mooie seizoensprijzen.

Elke klaverjasliefhebber is welkom
Uiteraard is iedereen die van klaverjassen houdt van harte welkom met zijn of haar maatje en mochten er mensen zijn die geen maat hebben kunnen wij als wedstrijdleiding daar voor zorgen. De aanvang is altijd om 20.00 uur en men wordt verzocht om 19.45 uur aanwezig te zijn in verband met inschrijven e.d.

Het inschrijfgeld is € 8,- per koppel per avond. Eventuele verdere informatie bij Jan Soeterbroek; 06 - 22933473. Inschrijven kan ook via ons mailadres: info@grandcafededrieheeren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant