De oudere en de vrijwilliger laten samen de wens uitkomen op of rond Ouderendag.
De oudere en de vrijwilliger laten samen de wens uitkomen op of rond Ouderendag.

Ouderendag laat wensen in vervulling gaan

Actueel 863 keer gelezen

PIjnacker-Nootdorp - Op vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Op deze dag laten we samen wensen van ouderen uitkomen. Doe ook mee. Geef als oudere uw wens op! Of ga met een oudere op pad en vervul samen de wens.

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze niemand meer om zich heen hebben en lastig op pad kunnen. Op en rond Ouderendag, dit jaar op vrijdag 5 oktober, laten we wensen uitkomen en zetten we ouderen in het zonnetje. Doet u mee? We kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers.

Hoe werkt Ouderendag?
Op Ouderendag vervult het plaatselijk comité samen met bedrijven en vrijwilligers wensen van ouderen. In Pijnacker-Nootdorp kunnen ouderen tot 31 augustus a.s. hun wens opgeven bij het plaatselijk comité.Vrijwilligers kiezen een wens die bij hun past. De oudere en de vrijwilliger laten samen de wens uitkomen op of rond Ouderendag.

Uw wens aanmelden
Bij Veenhage in Nootdorp, het Gemeentekantoor en Welzijnscentrum Keijzershof in Pijnacker, Dienstencentrum De Schakelaar in Pijnacker en bij welzijnscentrum De Kiezel in Delfgauw zijn kaarten beschikbaar waarop u uw wens kunt aanmelden. U kunt uw wens ook doorgeven via telefoon: 015 – 3692812 of via e-mail: pijnacker-nootdorp_ouderendag @ouderenfonds.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant