Afbeelding

Het bedrijf van de toekomst

Actueel 1.866 keer gelezen

'Hoe ziet de toekomst eruit en welke technologieën hebben impact op het bedrijf van de toekomst? De circulaire manier van ondernemen is de enige manier van ondernemen om een leefbare wereld te realiseren. Om ondernemers te ondersteunen en circulair te helpen groeien, organiseerden Rabobank en VNO-NCW een middag vol innovatie, inspiratie en informatie tijdens de Dag van de circulaire ondernemer', aldus Fabian van der Horst, directeur Bedrijven Rabobank en bestuurslid bij VNO-NCW Oostland.

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW en Ilone Ammerlaan openden de middag, waarna trendwatcher Richard van Hooijdonk de tweehonderd aanwezigen meenam in de toekomst. De masterclasses van drie succesvolle circulaire ondernemers konden op veel waardering en enthousiasme rekenen. Zoals de circulaire koptelefoon die startup Gerrard Street in de markt zet, Swapfiets die met hun fietsen met blauwe voorband gericht is op de gebruikerseconomie en Houweling Transport en Packaging met focus op recycling. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Fabian van der Horst.

Rabobank en VNO-NCW
'Zowel Rabobank als VNO-NCW hebben duurzaam ondernemen en circulaire economie hoog in het vaandel staan. Sterker nog, dit zijn landelijke speerpunten in beide organisaties.', vertelt Van der Horst. VNO-NCW Oostland en Rabobank Zuid-Holland Midden zetten deze speerpunten om in concrete inspiratie en toepasbaarheid en organiseren daartoe de Dag van de circulaire ondernemer voor de gehele regio Zuid-Holland. 'Gezien onze gezamenlijke speerpunten, zetten we onze samenwerking kracht bij en ondertekenden we tijdens de Dag van de circulaire ondernemer ons vernieuwde partnershipcontract.', aldus Van der Horst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant