Duivels goeie actie van 't Speeltoneel.
Duivels goeie actie van 't Speeltoneel.

Mysterie 'Mad as hell' opgelost

Actueel 8.835 keer gelezen

't Speeltoneel zit achter de actie Mad as Hell. Dat meldt de nieuwssite Ackershof  2 van Bart Planken. De actie is een promotie-actie voor een nieuwe uitvoering van de Pijnackerse toneelvereniging in het tweede weekend van juni.

Zaterdag werd Pijnacker Centrum wakker met allerlei uitingen van: 'I'm mad as hell'.  Ik ben des duivels. Een grote krijttekening op het Raadhuisplein. Overal briefjes op winkelruiten en lantaarnpalen. Niet alleen in het centrum van het dorp maar ook in Keijzershof. Iedereen vroeg zich af wie of wat de actie te betekenen had. Een bericht op Telstar Online werd meer dan 9.000 keer bekeken.

Vier dagen tastte iedereen in het duister, totdat het Speeltoneel gisteravond met een filmpje op de eigen Facebookpagina indirect 'opening van zaken' gaf. Dat ging via een journaaluitzending  van Net 7, de televisiezender in het toneelstuk Network dat vrijdag 8 juni in het Parochiehuis in premiere gaat en dat op zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt gespeeld.

Het stuk gaat over de moordende concurrentie en de strijd om kijkcijfers in de televisiewereld die tot gevolg heeft dat Net 7 in de problemen komt en er mensen ontslagen moet worden. Pas als een nieuwslezer live op televisie belooft zelfmoord te plegen gaan de kijkcijfers weer omhoog.

Goeie actie van 't Speeltoneel. Het was misschien nog beter geweest als men gistermiddag een hint had gegeven. Dan had de Telstar-krant ook meteen 'de oplossing van het mysterie' kunnen melden. Het nieuws van een krant die nog moet verschijnen, is al achterhaald… Zo gaat dat in het moordende informatietijdperk! Had de redactie van de Telstar maar harder en beter onderzoek moeten doen!

https://www.facebook.com/Speeltoneel/

https://www.ackershof2.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant