Logo telstar-online.nl
Een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. (Foto's: Wim Dumay)
Een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. (Foto's: Wim Dumay)

Gezellige editie Happen en Stappen Nootdorp

  •   3565 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Afgelopen donderdag genoten meer dan 170 Nootdorpers van vier heerlijke gangen bij Happen en Stappen Nootdorp. De restaurants Trattoria Rodolfo, Calva, Olympia en Eetcafé 1837 hadden weer alles uit de kast gehaald.

"Het was allemaal erg lekker en het enthousiasme spatte er bij alle dorpsgenoten vanaf", aldus organisator Renée Turion. " Als echte Nootdorper is het fantastisch om zo'n evenement neer te zetten en iedereen zo gezellig samen te zien. Het doet me veel om te zien dat we weer een geslaagd evenement in Nootdorp hebben georganiseerd!" Bij de start begon iedereen aan een zeer mooi opgediend voorgerecht van heerlijke lekkernijen van onder anderen carpaccio, vitello tonnato, caprese, witvis en Griekse gerechten.

"Ik vond het voorgerecht bij Eetcafé 1837 echt heel erg lekker en ik vind het super dat ik dit keer weer mee kan doen", aldus Coby Bolleboom na haar laatste hap. Coby doet al voor de vijfde keer mee aan Happen en Stappen. Een echt trouwe bezoeker dus. "De sfeer was enorm goed", zeggen Martiana en Paco, eigenaren van Trattoria Rodolfo. "De blije reacties zijn geweldig. We zien veel gasten weer terug na Happen en Stappen en doen volgende keer zeker weer mee." Verwacht wordt dat in het najaar de zevende editie georganiseerd wordt. De datum wordt bekend gemaakt per mail. Meer informatie? Kijk dan op de website www.happen-en-stappen.nl.

Meer berichten