[Open Brief] Helemaal koekoek van de gemeente!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Een lelijke groene strontbak siert de straat.
Een lelijke groene strontbak siert de straat.
Open Brief

Helemaal koekoek van de gemeente!

  •   8377 keer gelezen   Actueel

Aangezien wij als bewoners van de Koekoekzoom in Pijnacker Zuid geen gehoor vinden bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp, doen wij ons verhaal op Telstar Online.

Wij zijn hier in juni 2015 komen wonen in een autovrije straat met een speeltuintje. Er zijn toen paaltjes neergezet met een hondenverbod erop, vanwege de vele hondenpoep en de kindjes die er in spelen. Nu staat er sinds een week of twee plotseling een groene vieze poepbak aan het begin van de straat. Hierover hebben we vragen gesteld, maar geen antwoord.

Tot grote verbazing zijn deze week de verbodspaaltjes ook weggehaald! U begrijpt dat wij als bewoners nu helemaal geen poot meer hebben om op te staan als er mensen hun honden uitlaten en ook de poep niet opruimen.

De bewoners van de Koekoekzoom met hondjes laten hun honden netjes ergens anders uit, maar helaas denken mensen uit de omgeving zoals de appartementen hier, daar anders over. Gezien het vorig jaar zomer al naar poep stonk, zitten we hier niet weer op te wachten. Dat hebben wij de gemeente geschreven, maar je hoort niets.

Er is meer.

Daarnaast zijn wij een autovrije straat, maar krijgen wij geregeld bezoek van auto's omdat er teveel ruimte tussen de paaltjes zit die de gemeente heeft geplaatst. Ook heeft de gemeente anderhalf jaar geleden ongeveer beloofd de speeltuin aan te passen met een hekje van wilgentakken en het verplaatsen van grote keien, omdat het speeltuintje niet veilig is voor de jonge kinderen in de wijk.

Als u en toevallig een bezoekje brengt aan onze straat neem dan vooral een kinderwagen, rollator of rolstoel mee. In de straat liggen namelijk stroken met keitjes. Als je hier overheen gaat dan vliegt je baby de lucht in! De gemeente heeft hierop wel geantwoord, namelijk dat ze te weinig klachten hebben gehad om er iets aan te doen.

Al met al hebben wij het idee dat er niet word geluisterd naar de inwoners. Onze stem wordt niet gehoord.

Meerdere bewoners van de Koekoekzoom

Geen paaltje meer met een verbodsbord, dus kakken maar.

Bewoners willen dit paaltje weer terug.

Er rijden regelmatig auto's door de autovrije straat. 

De kinderwagen-lanceer keien. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>