Afbeelding

Jongeman met de dood bedreigd

Actueel 7.523 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zaterdagavond 10 maart 2018 tussen 21:00 en 21:30 uur is een jongeman in Nootdorp met de dood bedreigd.

"Het slachtoffer fietste op het fietspad langs het Zetveld komende uit de richting van de Prinses Alexialaan en gaande in de richting van het Oosteinde en de Kruisweg te Nootdorp. Plotseling kwam er een man achter hem aan fietsen welke vermoedelijk vanaf het fietspad van de Magnoliadreef was gekomen", vertelt een politiewoordvoerder.

"Zonder reden begon deze man het slachtoffer uit te schelden en met de dood te bedreigen en fietste hard achter hem aan. Volgens het slachtoffer maakte de man een verwarde indruk." Het slachtoffer heeft aangegeven dat twee fietsers hem passeerden toen de man achter hem aanfietste. "Dit waren een man en een vrouw, en even later passeerde er nog een man alleen. Dit was op het fietspad langs het Zetveld. Wij verzoeken deze fietsers zicht te melden bij de wijkagent van Nootdorp", aldus de woordvoerder. 

Het signalement van de man welke de bedreigingen heeft gepleegd is als volgt: Man circa 50 jaar, blank, kaal, klein buikje en reed op een nette fiets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant