Afbeelding

't Speeltoneel presenteert: 'Together Forever'

Actueel 655 keer gelezen

Pijnacker - Na de hilarische horrorkomedie 'Roodkapje' komt 't Speeltoneel 1 met het intrigerende stuk Together Forever. Deze voorstelling zal voor u gespeeld worden op 16, 17 en 18 maart 2018 in het Parochiehuis te Pijnacker.

Kent u dat gevoel dat er iemand meekijkt met wat u aan het doen bent? Of dat u achtervolgd wordt in een enge onheilspellende parkeergarage? Dan bent u niet de enige. Wereldwijd worden 2,46 miljard mensen gevolgd op Facebook, Instagram, Snapchat, Tinder en ontelbare andere social media. 'Together Forever' speelt zich af in de (niet zo heel erg) verre toekomst en is een satirisch stuk met een serieuze ondertoon over het gebruik van social media in de maatschappij. Over een onschuldig idee dat uitgroeide tot media-imperium met alle gevolgen van dien.

Dit toneelstuk zet u gegarandeerd aan het denken, houdt u op het puntje van uw stoel en brengt u aan het twijfelen of alles wat u ziet wel echt is wat het lijkt. Het is niet de bedoeling dat u nachten wakker ligt over de gebeurtenissen in dit stuk, maar wij kunnen hier geen verdere uitspraken over doen. 'Together Forever', geregisseerd door theaterveteraan Danny Segijn en de beginnende en vernieuwende Annie Lafeber, zal ervoor zorgen dat menig tweet, post, like en share zal opgaan in een cloud van verwarring over de werkelijke doelen van bekende social media.

Laat je vermaken, intrigeren, beangstigen en onderwijzen door 'Together Forever' de voorstelling voor iedereen met een smartphone. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over dit intrigerende stuk en reserveer nu uw kaarten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant