Afbeelding

VVD deelt complimenten uit met blauwe bordjes

Actueel 2.550 keer gelezen

"Ik wil leven in een omgeving waar het prima leven is" zo opent het VVD-verkiezingsprogramma. De blauwe bordjes die de afgelopen week opgedoken zijn, onderstrepen deze boodschap.

In plaats van knelpunten te benoemen en mopperen over wat niet goed is, benadrukt de VVD dat Pijnacker-Nootdorp bovenal een prachtige gemeente is. Uiteraard is de gemeente nog niet af, daar werken wij de komende periode aan verder!

Hier is het leuk!
Een complimentje aan specifieke locaties. Er staat bijvoorbeeld een bordje langs de Hofweg waar de VVD het groen aan de overkant van 's Gravenhout behouden heeft. Op Koningshof is eveneens succesvol gestreden tegen een betonnen kolos op Klavertje Drie, een authentiek stukje Pijnacker.

Hier wordt het leuk!
Deze bordjes staan op plaatsen waar ontwikkelingen gepland staan of gaande zijn. De VVD draagt bijvoorbeeld de kinderboerderij een warm hart toe en wil dat de kinderboerderij er snel komt. Ook op bouwlocaties, zoals Tuindershof en Gildehof staan deze complimenten. Deze ontwikkelingen maken onze gemeente nog mooier.

Fijn ondernemen!
Aan de ingang of de randen van bedrijventerreinen uit de VVD enorme waardering voor onze ondernemers en ons ondernemersklimaat in onze gemeente.

Gejat?
Tot verbazing van de VVD hebben mensen het nodig gevonden enkele bordjes te jatten. Hopelijk hebben ze een mooi plaatsje gekregen bij iemand thuis. Het bijbehorende onderbordje is verkrijgbaar bij de VVD (info@vvdpijnackernootdorp.nl) evenals de aangifte van diefstal. Dit onderstreept het belang dat de VVD al sinds jaar en dag aan uw en onze veiligheid en een daadkrachtige politie hecht! In de papieren Telstar/Eendracht van deze week worden alle bordjes toegelicht

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant