Afbeelding

Geheimzinnige blauwe bordjes duiken op

Actueel 10.693 keer gelezen

In de afgelopen paar dagen zijn er meerdere blauwe bordjes in de gemeente opgedoken. Tot op heden is nog niet duidelijk waar de bordjes vandaan komen en wat de achterliggende boodschap is. Inmiddels is wel duidelijk dat er drie soorten bordjes zijn.

Hier is het leuk!
Een complimentje aan specifieke locaties in de gemeente. Zo staat een dergelijk bordje bij de Zuideindseweg in Delfgauw en bij de ingang van Koningshof. Zou het een verwijzing zijn naar de afgelopen raadsperiode waarin deze beide stukjes groen bespaard zijn van bebouwing?

Hier wordt het leuk!
Deze bordjes staan op plaatsen waar ontwikkelingen gepland staan of gaande zijn. Opvallend zijn de bordjes bij de Lidl-locatie en de locatie van de geplande kinderboerderij. Maar ook op grotere bouwlocaties zijn deze specifieke bordjes aangetroffen, zoals Tuindershof in Pijnacker en de Gildehof in Nootdorp. De plaatser lijkt ook hier te verwijzen naar besluiten die de gemeenteraad in de afgelopen periode heeft genomen.

Fijn ondernemen!
Tot slot wil de plaatser het ondernemersklimaat in onze gemeente een warm hart toedragen. Bij de ingang van of toegangswegen naar de bedrijventerreinen zijn meerdere bordjes aangetroffen.

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant