Afbeelding

Pijnacker zoekt nieuwe Sinterklaas

Actueel 9.065 keer gelezen

De Stichting Sint In Pijnacker (S.I.P.) is op zoek naar een vrijwilliger die voor de intocht van dit jaar de rol van Sinterklaas kan invullen. De intocht is op zaterdag 24 november 2018 in Pijnacker. De S.I.P. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en zoekt dan ook niet de eerste de beste kandidaat. Voel je je geroepen? Neem dan contact op met de SIP via sintinpijnacker@gmail.com.

Ook al is november nog ver weg – de voorbereidingen voor de intocht van 2018 zijn al begonnen. Omdat de Sint van de afgelopen twee jaar zich op andere activiteiten gaat richten, wil de S.I.P. graag al snel in dit jaar een nieuwe kandidaat gevonden hebben. Begin mei moet de nieuwe Sint gevonden zijn.

 Voor de nieuwe Sinterklaas heeft de S.I.P. een profielschets opgesteld:
- je hebt enige jaren ervaring met het spelen van Sinterklaas en/of je hebt bij voorkeur enige jaren acteerervaring;
- je spreekt ABN of in ieder geval zonder al te duidelijk hoorbaar accent;
- je neemt het spelen van de rol van Sinterklaas serieus en je bent bereid om met de rest van het gezelschap mee te oefenen/repeteren van het programma van de intocht;
- je beseft dat je een onmisbaar onderdeel bent van een grootschalig feest en kan die druk goed aan.

Met de geselecteerde kandidaten gaat de S.I.P. eerst (telefonisch) in gesprek, daarna volgt al dan niet een uitnodiging voor een auditie, waarbij we gaan kijken naar zaken als rolinvulling, improvisatievermogen en of er een wederzijdse klik is.

Kandidaten kunnen zich melden - met een foto, een duidelijke omschrijving van jezelf en je ervaring met het spelen van Sinterklaas en telefoonnummer voor eerste gesprek – via sintinpijnacker@gmail.com. Meer informatie over de S.I.P. op www.sintinpijnacker.nl of facebook/sintinpijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant