Afbeelding

Schrijf je nu in voor de kunst- en cultuurroute van Verbeelding 2018!

Actueel 816 keer gelezen

Op 29 en 30 september 2018 viert Stichting De Verbeelding haar 25e verjaardag. Dat wordt natuurlijk flink gevierd. Er komt in ieder geval, net als vorig jaar, een kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede.

Kunstenaars kunnen ook dit jaar weer exposeren op de mooiste locaties binnen de gemeente. In kerken, boerderijen, mooie tuinen, een molen of in een restaurant bijvoorbeeld. Er wordt een fietsroute uitgezet langs alle locaties. Deze wordt opgenomen in een route/informatie boekje. Verenigingen en particulieren kunnen optredens verzorgen op het gebied van zang, muziek, dans en theater. Ook op een van de bijzondere locaties in het dorp. De bekende creamarkt strijkt weer op het Raadhuisplein in Pijnacker neer. Ook hiervoor kun je je aanmelden.

Wil jij exposeren of optreden? Schrijf je dan voor 31 maart in met het inschrijfformulier op www.deverbeelding.nu. Klik op Kunstroute 2018, Optredens 2018 of Creamarkt 2018.  Uit alle inschrijvingen balloteert de organisatie de kunstenaars die het best bij de beschikbare locaties en mede-exposanten passen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant