Sandra Burik is de Floortje Dessing van Pijnacker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
In haar gezellige houten reischalet stelt Sandra Burik samen met u mooie droomreizen samen.
In haar gezellige houten reischalet stelt Sandra Burik samen met u mooie droomreizen samen.

Sandra Burik is de Floortje Dessing van Pijnacker

  •   3503 keer gelezen   Actueel

Reizen en reizen organiseren is haar lust en haar leven. We hebben het over Sandra Burik die aan de Lange Campen 10 in Pijnacker – met de auto kom je er op dit moment alleen via de Monnikenweg en met de fiets over het nieuwe fietspad langs Ackerswoude -  in een heel gezellig houten chaletje haar eigen reisbureau heeft.

Als je er eenmaal binnen zit, waan je je in Finse of Oostenrijkse sferen. Het is een heel gezellig onderkomen met in het midden een lekker kachel maar met als het echte stralende middelpunt Sandra zelf. Ze serveert een lekker kopje koffie en 's avonds eventueel een wijntje en intussen gaat ze voor jou de reis van je dromen uitzoeken en samenstellen.

"Ik ben in 2014 met dit bedrijfje Personal Touch Travel begonnen en vanaf 1 mei vorig jaar zit ik hier aan de Lange Campen. Reisorganisator is het mooiste vak dat er is. Samen met de klant ga je op zoek naar de beste mogelijkheden en zorg je voor een maatoplossing. Mensen denken vaak dat ze duurder uit zijn als ze in zee gaan met een reisbureau, maar dat is helemaal niet zo. Je bent niet meer geld kwijt dan wanneer je de reis zelf op internet boekt, vaak nog minder omdat je bij mij geen boekingskosten betaalt. Mijn verdienste is de commissie die de reisorganisator mij betaalt."

Behalve reizen organiseren vindt Sandra het ook heel leuk om zelf te reizen of om als reisleider te fungeren. Over een tijdje gaat ze met ruim dertig man naar Berlijn en heeft zij de leiding. Op Corfu heeft ze vorig jaar een flottielje zeiltocht georganiseerd waar een stuk of tien zeiljachten aan meededen.

Het liefste zou Sandra als een soort Floortje Dessing de wereld afreizen, maar ze klaagt helemaal  niet. Ze komt de laatste vier jaar op allerlei plekken in de wereld. Van Canada tot Zuid-Afrika en van Maleisië tot Dubai en New York. Op het moment dat zij zelf niet in Pijnacker is, neemt een collega-reisorganisator van Personal Touch het werk even over.

Geen moeite is Sandra Burik te veel. Ze vindt het leuk om mensen te ontvangen in haar chalet maar bij de mensen thuis de mogelijkheden doornemen vindt ze ook prima. "Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Bijna altijd breng ik zelf even de tickets bij de mensen thuis. Dat is toch net even die personal touch. Even de mensen bedanken en hen een goede reis wensen. Graag hoor ik ook hoe het geweest is. Dat is voor mij ook weer nuttige kennis die ik meeneem naar nieuwe adviezen", aldus Sandra die tot slot zegt dat alle boekende klanten een leuke sauna-entree krijgen bij Centre du Lac.

Sandra Burik Personal Touch Travel
Lange Campen 10
2641 KN Pijnacker
06 – 5376 7472

Sandra.burik@personaltouchtravel.nl
www.peronaltouchtravel.nl/sandra-burik


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>