Afbeelding

Weer gedonder met hondsbrutale energieverkoper

Actueel 10.308 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Vorig jaar werd onze gemeente overspoeld door hijgerige en strontvervelende energieverkopers. De manschappen zijn inmiddels weer ontwaakt uit hun winterslaap, zo blijkt. 

Beste Nuon,

Dit was vorig jaar geen goede reclame voor uw bedrijf, zie zelf het stukje op Telstar Online. Nu echter weer een rare confrontatie met een verkoper! Er werd gisteren aangebeld bij mij en een keurige man en heel beleefd verteld mij dat hij van Stedin is en dat hij het even wil hebben over mijn gas- en elektraverbruik.

Vreemde zaak, dus vraag hem naar zijn legitimatie, hij begint een beetje raar te doen en dan ineens zegt hij: "Ja, maar ik ben van Nuon." Deel hem mede dat ik hier geen zin in heb en dat hij zijn valse praatjes moet stoppen en voortaan direct zijn legitimatie moet laten zien. Hij zegt: "Sorry zal het niet meer doen." Tot mijn verbazing belt mijn buurman, hij vertelt dat iemand van Stedin kwam met de mededeling we moeten het even hebben over het gas- en elektraverbruik. Dit gebeurde na mijn waarschuwing. Mijn buurman wilde aangifte gaan doen, maar heb met hem afgesproken dat ik eerst een mail naar Nuon zal sturen met een verzoek om nadere uitleg en daarna naar de pers te stappen!

M.L. van Meel
Oudlaan, Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant