Het politiebureau van Pijnacker.
Het politiebureau van Pijnacker.
UPDATE

Fust gestolen bij Tout le Monde

Actueel 5.029 keer gelezen

Pijnacker - Een getuige zag dat twee onbekenden maandag 5 februari omstreeks 12.15 uur een diefstal bij Tout le Monde op het Hazelaarplein in Pijnacker pleegden. Agenten hielden in de nabije omgeving twee verdachten, een 55-jarige man uit Roelofarendsveen en een 15-jarige jongen uit Leiden, aan. De politie zoekt de buit.

De getuige zag dat de twee verdachten 5 à 6 stuks lege 20 liter fusten en een koolzuurcilinder wegnamen en in hun auto laadden. Zij gingen er daarna vandoor in een rode Volkswagen Golf. Hierop gaf de getuige uitgebreide signalementen, het kenteken van de vluchtauto en rijrichting door. Agenten hielden omstreeks 12.35 uur het vluchtvoertuig staande op de Oudeweg in Nootdorp en troffen de twee aan in het voertuig. Voor nader onderzoek namen agenten het voertuig in beslag. Ze vonden daar onder andere inbrekerswerktuigen in, echter niet de gestolen goederen. Daar is de politie dus nog naar op zoek. De twee heren zitten nog vast op het politiebureau.

Tips
Hebt u gezien dat de twee verdachten tussen 12:15 en 12:35 uur in de Volkswagen Golf goederen uit hun auto dumpten in de omgeving Pijnacker-Nootdorp, neem dan contact op ons via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Update
Inmiddels zijn de gestolen goederen aangetroffen in Pijnacker door een medewerker van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant