Afbeelding

VVD is het spuugzat: ruim je zooi op!

Actueel 4.546 keer gelezen

De afgelopen periode staan de lokale nieuwsberichten bol van de klachten over troep dat naast en rondom de afvalcontainers wordt achtergelaten. Maar niet alleen daar is een toename van de verrommeling duidelijk zichtbaar.

Ook in het buitengebied wordt veel afval aangetroffen in bermen en struiken. De VVD vindt dat onaanvaardbaar. Avalex is van ons. Als opdrachtgever hoeven wij geen genoegen te nemen met het niet of te weinig legen van afvalbakken. Maar ook de rotzooi die uit de bakken valt bij het legen van de bakken hoort Avalex gewoon netjes op te vegen. Avalex is echter niet als enige partij aan te kijken op deze rotzooi. Het is niets minder dan hufterig gedrag om je troep naast een bak achter te laten.

Onder het motto "Kies voor Doen" hebben de liberalen zaterdagochtend zelf een kijkje genomen bij meerdere milieuparkjes. De troep was bij enkele parkjes niet om aan te zien, van een bureaustoel tot een glazen windlicht, tot karton en grote planken. Gelukkig hadden de VVD'ers bezems, vuilniszakken, stoffers en blikken bij zich en zagen de milieuparkjes er in mum van tijd weer piekfijn en kraakhelder uit. Het afval is met twee volle bussen vervolgens afgeleverd bij het afvalbrengstation in Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant