Afbeelding

Spinningmarathon De Klimmende Règâhs brengt 6.304,40 euro op

Actueel 1.344 keer gelezen

Op vrijdag 5 januari 2018 vond in de sporthal van De Viergang in Pijnacker de traditionele spinningmarathon van De Klimmende Règâhs plaats. In een geweldige entourage, brachten de enthousiaste deelnemers op 220 spinningfietsen het prachtige bedrag van 6.304,40 bijeen.

Onder de bezielende leiding van de spinninginstructeurs van De Viergang en de muziek van Bass 4 Events, werden de deelnemers opgezweept om drie uur lang te spinnen voor het goede doel. Hierbij aangemoedigd door een paaldanseres en een paaldanser, die hun kunsten naast het podium vertoonden. De sfeer was geweldig en al gauw werd er flink getrapt en gezweet op de beat van de muziek. Ondertussen vulden de Règâhs de bidons van de deelnemers en werd er fruit uitgedeeld. Hierdoor bleef de energie van de deelnemers op peil en kon iedereen flink blijven doortrappen. De masseurs stonden klaar voor die enkeling waarbij de kramp erin sprong.

Règâhs maken vuist tegen (kinder)kanker
De opbrengst gaat naar de twee doelen waarvoor de Règâhs zich in 2018 inzetten, namelijk Alpe d'HuZes én Giro di Kika. De bijdrage voor Alpe d'HuZes gaat naar KWF. Bij Kika gaat het geld naar fondsen voor speciale onderzoeken, hoe kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Kika heeft als doel om de genezingskans bij kinderen van 75 naar 95% te vergroten.

Foto's en informatie
Alle foto's, filmpjes, een heuse timelaps en verdere informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: Facebook.com/De-Klimmende-Règâhs. Het volgende evenement voor de goede doelen, het 'Vier-de-Liefde-diner', staat gepland op zaterdag 17 februari 2018 in het Witte Paard in Nootdorp. Kaarten à 55 euro zijn verkrijgbaar via diner@regahs.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant