Afbeelding

Lanzfeld Editions tekent voor Heron

Actueel 1.130 keer gelezen

Net voor de Kerstdagen tekende de heer Wentges van Lanzfeld Editions een grondreserveringsovereenkomst voor de vestiging van zijn bedrijf op bedrijvenpark Heron in Nootdorp. De keuze is gevallen op een mooie kavel van 2320 vierkante meter groot. Wethouder Bob van der Deijl is blij met de keuze van deze ondernemer voor Heron.

Lanzfeld Editions ontwerpt en produceert producten voor museumwinkels en gift shops in de hele wereld. Het bedrijf is sinds 2005 gevestigd in Delft, maar groeit uit zijn jas. Heron is de perfecte locatie voor dit gestaag groeiende bedrijf.

"Heron is een nieuw en hoogwaardig terrein dat past bij de uitstraling van Lanzfeld Editions. Ons bedrijf staat voor een hoge kwaliteitsstandaard, een voorwaarde om internationaal marktleider te kunnen zijn" liet de heer Wentges weten. "Daarbij is Heron, met een metrohalte op loopafstand en een snelweg in de buurt, goed bereikbaar voor zowel werknemers als bezoekers. Heron biedt een combinatie van een metrohalte, een snelwegknooppunt en een hotel met parkeermogelijkheden vlakbij en is daarom een prettige locatie voor al onze (internationale) relaties."

Uit de krant