Afbeelding

Mark Rutte verrast bewoners Veenhage met bezoek

Actueel 6.332 keer gelezen

Donderdag 21 december zijn de bewoners, familie en medewerkers van Veenhage te Nootdorp verrast tijdens het kerstdiner. Niemand minder dan minister-president Mark Rutte bracht een bezoek. Eerder op de avond kwam ook Tweede Kamerlid Sophie Hermans (VVD) langs.

De avond begon al gezellig. Alles was in kerstsfeer. Als cadeautje had de VVD pianist Robert Halkes geregeld om mooie kerstliederen te spelen. Sophie Hermans zong samen met het koor van medewerkers de kerstliedjes mee. De bewoners en familie kregen een heerlijk kerstdiner. Thea Lukas, locatiemanager Veenhage, vertelde dat hen bij het dessert een leuke verrassing te wachten stond. Toen Mark Rutte binnen kwam, konden de bewoners, familie en medewerkers hun ogen niet geloven. Een bewoner pakte Mark Rutte even bij de arm: 'zie ik het nu goed, is de minister-president nu hier?' De bewoners waren erg onder de indruk dat hij hiervoor tijd heeft vrijgemaakt. En hoe!

Taart voor medewerkers
Cateraar Cultural Treasure Management, die een goede samenwerking met Mark Rutte heeft, had een heerlijk dessert verzorgd. Een grand dessert wat er prachtig en heerlijk uitzag. Met feestelijke kleding hadden ze echt hun best gedaan om er een feestje van te maken. Mark Rutte bracht als eerste een taart met sterren rond, speciaal voor de medewerkers. Hij benadrukte dat ze in deze tijd wel eens ondergesneeuwd worden, maar zo enthousiast en betrokken blijven en de juiste zorg geven. Reden om hen ook eens in het zonnetje te zetten. Toen hij daarna ook het grand dessert voor bewoners en familie uitdeelde, was het feestje compleet.

Mark deelde niet alleen het dessert uit, maar nam ook alle tijd om bij alle bewoners en familieleden aan tafel een praatje te maken. Het waren persoonlijke gesprekken met alle aandacht voor iedereen. De oudste bewoonster mevrouw Stalman (106) van Veenhage werd zelfs persoonlijk op haar kamer bezocht wat enorm gewaardeerd werd. 'Jammer dat hij wegging, ik wilde dat hij bleef', zei mevrouw na afloop.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant