Volle dozen en tassen bij Bruna Nootdorp en Van Atten in Pijnacker.
Volle dozen en tassen bij Bruna Nootdorp en Van Atten in Pijnacker.

Actie voor Luuk gaat als een speer

Actueel 1.798 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De inzameling van tweedehands speelgoed- en kinderboeken bij Bruna Nootdorp en Boekhandel van Atten in Pijnacker gaat hartstikke goed. Dat meldt de moeder van Luuk. Ook deze week kun je nog spulletjes brengen!

"Ondertussen ben ik al drie keer bij Van Atten en twee keer bij de Bruna geweest om spullen op te halen. De actie loopt dus lekker. Ik had vorige week twee sleeën gekregen en die heb ik gister al mooi kunnen verkopen", zegt ze. Om de speelgoedbeurs te organiseren is ze nog op zoek naar een goede locatie. Tips voor een perfecte locatie zijn welkom op stichtingvriendenvanluuk@gmail.com.

Luuk is een jongetje van zes jaar met een ernstig meervoudige handicap. Hij kan niet lopen, praten of eten. Een nieuwe bus kost zo'n 28.000 euro en dan moet deze ook nog worden omgebouwd tot rolstoelbus. Gelukkig betaalt de gemeente Pijnacker-Nootdorp het ombouwen. Maar 28.000 euro is een hoop geld. Daarom worden er tweedehands speelgoed- en kinderboeken verzameld. Volgend jaar wordt er een beurs gehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant