Afbeelding

Geef je op voor de Rotary Santa Run Pijnacker

Actueel 2.371 keer gelezen

Het wordt weer een feestelijke middag op 17 december in Pijnacker. Honderden deelnemers in kerstmanpakken zullen voor de vierde keer een parcours van drie kilometer afleggen in en rond de dorpskern van Pijnacker.

Er zijn podia, muziek, hapjes drankjes, start en finish, kortom alles om de middag tot een feest te maken. Start en finish in Pijnacker op het Raadhuisplein Maar... de Santa Run is niet alleen een hardloopwedstrijd. Het is een vrolijke voor-de-leuk loop voor kerstmannen, kerstvrouwen en zelfs kerstkinderen en iedereen krijgt een medaille aan de finish. Er mag gewandeld worden of flink doorgestapt. Achter de kinderwagen of buggy is prima. Met of zonder hond. En als je handig bent in je rolstoel mag dat ook, maar je kunt je ook laten duwen. Kortom, verzin het maar.

De organisatie is in handen van de Rotary. Voor Pijnacker is de club Pijnacker-Nootdorp de organisator. Rotary doet nooit iets voor de leuk of voor de lol. De Santa Run is om goede doelen te ondersteunen. Rotary Club Pijnacker-Nootdorp steunt maar liefst acht lokale sportclubs en de Stichting Pijnackernaren helpen Armenië.

Bij goede doelen hoort sponsoring. Rabobank Zuid-Holland Midden is de hoofdsponsor in Pijnacker. Maar deelnemers sponsoren zelf ook door simpelweg mee te doen. Voor maar 10 euro doet u mee èn ontvangt u een kerstman/vrouw/kind pak, inclusief baard en startnummer en natuurlijk een medaille na afloop. De inschrijving gaat via internet. Ga naar pijnacker-nootdorp.rotarysantarun.nl. Alle informatie en ook het inschrijvingsformulier is daar te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant