Afbeelding

Jongerennetwerk zoekt bestuursleden

Actueel 812 keer gelezen

Het nieuwe jongeren vrijwilligersnetwerk Young Connection is op zoek naar bestuursleden. De nieuwe stichting vormt een netwerk waarbinnen jongeren uit Pijnacker-Nootdorp ontdekken hoe leuk en inspirerend het is om iets voor een ander te doen. 

Het netwerk is opgericht door Nootdorpers Joyce de Haan, Michiel Steenwinkel en Sven Hogervorst uit Pijnacker: "Young Connection richt zich op mensen die geen of weinig verbondenheid ervaren met de mensen in hun omgeving. Te denken valt aan statushouders, ouderen of anderen die de aansluiting met de samenleving missen."

Het netwerk is aangesloten bij de landelijke beweging Tijd voor Actie, dat overal in het land de start van jongeren vrijwilligersnetwerken ondersteunt. Young Connection wil jongeren inspireren en stimuleren om iets voor een ander te doen. Het nieuwe netwerk richt zich volledig op jonge vrijwilligers en kan deze doelgroep daarom goed bereiken. Het netwerk wil aanvullend zijn op alle bestaande vrijwilligersnetwerken en maatschappelijke organisaties en zoekt de samenwerking met hen.

Young Connection zoekt enthousiaste en betrokken inwoners van Pijnacker-Nootdorp die het leuk vinden om deze lokale beweging te ondersteunen vanuit het bestuur en die daarbij hun eigen netwerk willen inzetten. Geïnteresseerden kunnen zich melden via email info@youngconnection.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant