Afbeelding

HCP-ers aller tijden zondag op de foto

Actueel 2.899 keer gelezen

De Hockeyclub Pijnacker (HCP) bestaat op 12 december veertig jaar. Danny Admiraal was er als jonge jongen bij toen in Van Ouds het Raadhuis aan de Oostlaan de oprichtingsvergadering plaatsvond. Veertig jaar later is de HCP nog steeds zijn club.

Het is een groeiende vereniging voor Pijnacker en omstreken. Ook veel Nootdorpse jeugd traint en speelt bij de HCP. De club wil van het jubileum een groot feest maken. Daarvoor is een stevige lustrumcommissie gevormd die in het jubileumjaar het hele seizoen lang feestelijkheden wil organiseren voor alle geledingen van de club. Dat mondt uit in een grote feestdag op zaterdag 23 juni.

Komende zondag 26 november is het startsein. Na de wedstrijd van Heren 1 wordt een ludieke foto gemaakt waarop iedereen 'moet' staan die in de voorbije veertig bij HCP heeft gespeeld of nog speelt of op een andere manier nauw bij de club betrokken is geweest. Bij deze een oproep voor oud-leden die wat op afstand zijn geraakt. Oud-leden kunnen zich melden via: 40jaarhcp@gmail.com. Ze worden dan vanzelf op de hoogte gehouden van alle festiviteiten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant