De logo's van 'Het Nest' zijn geplaatst op de multifunctionele accommodatie in Keijzershof. Foto Mieke van Veen
De logo's van 'Het Nest' zijn geplaatst op de multifunctionele accommodatie in Keijzershof. Foto Mieke van Veen

Logo bovenop Het Nest

Actueel 1.967 keer gelezen

Pijnacker - In mei 2013 werd een prijsvraag uitgeschreven door de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De vraag was: 'Wie verzint er een geschikte naam voor de nieuwe accommodatie in Keijzershof?' Het moest een toepasselijke naam worden. Tegelijk moest er een pakkende slogan bijgeleverd worden en de naam moest makkelijk uit te spreken zijn.

Onder de 61 inzendingen was ook die van handballer Jesse. Hij bedacht de naam 'Het Nest' en zond zijn idee in met de slogan: 'Het Nest betekent samen zijn, vertrouwen, groeien en verbroedering, erbij horen, veiligheid en respect'.

De jury, bestaande uit afgevaardigden van de gebruikers, vond unaniem dat de naam 'Het Nest' de lading dekt van de activiteiten die onder het dak van de mfa plaatsvinden: leren, spelen, sporten, ontwikkelen, samenwerken en verbinden. 'Het Nest... voor ontmoeting, ontwikkeling en plezier!' Opgroeien doe je in Het Nest. En niet toevallig ligt Het Nest midden in een vogelwijk. Een betere naam had niet verzonnen kunnen worden!

Grafisch ontwerper 'Boompje' ontwierp het logo in de wedstrijd die volgde nadat de keuze was gemaakt'. DeReclamePloeg plaatste begin november de drie logo's zichtbaar op het gebouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant