Afbeelding

Weer relletje rondom Geurt Visser

Actueel 3.130 keer gelezen

Den Helder/Pijnacker-Nootdorp - Journalist Ronald Boutkan van Den Helder Actueel heeft politicus Geurt Visser geconfronteerd met het feit dat het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen Den Helder wel heel erg lijkt op die van Pijnacker-Nootdorp.

De speerpunten van de beide partijen komen opmerkelijk vaak overeen, stelt Boutkan. Visser reageert op Den Helder Actueel verbolgen. "Moet ik me nu ook al verdedigen als ik op dezelfde lijn blijf? Ik heb vier jaar terug meegeschreven aan het programma en nu weer en ja, ik ben nog steeds voor zonne-energie, voor het opknappen van historische panden en voor goed openbaar vervoer", zegt hij.

Visser werd in Den Helder eerder ontslagen als wethouder, omdat hij seksueel getinte berichten stuurde naar vrouwen. Hij doet met Gemeentebelangen mee aan de verkiezingen in 2018. Mogelijk komt Visser in Pijnacker-Nootdorp ook nog even op een zetel, want hij is de opvolger van John Thuring die van de burgemeester moet wijken, omdat hij niet in de gemeente Pijnacker-Nootdorp woont.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant