Afbeelding

Briefje voor Bob

Actueel 2.484 keer gelezen

Begin 2017 werd bekend dat binnen de grenzen van Nootdorp mogelijk een VMBO school zou worden ontwikkeld. Uit onderzoek bleek dat het terrein van de voormalige brandweerkazerne aan de Koningin Julianastraat hiervoor de meest geschikte locatie was. Om omwonenden te informeren werden hiervoor diverse inloopbijeenkomsten georganiseerd.

"Omdat ik in de nabije omgeving van de beoogde locatie woon heb ik mij voor een van de bijeenkomsten aangemeld en o.a. met wethouder Van Egmond gesproken. Uiteindelijk heeft de gemeenteraad tegen het voorstel van het college gestemd om de VMBO school te starten en was het plan van de baan. Tot mijn grote verbazing lees ik in het laatste nummer (nr. 9) van 'Nootdorp Nu', waarin de heer Bob van der Deijl, de nieuwe wethouder, wordt geïnterviewd dat de VMBO school nog geen afgesloten hoofdstuk is..."

"Helaas voor de heer Van der Deijl moet ik hem toch even uit de droom helpen want voor mij ligt een brief gedateerd 4 juli 2017 en ondertekend door burgemeester Francisca Ravestein waarin onderstaande tekst is opgenomen."

"Op basis van het raadsbesluit zetten wij geen vervolgstappen meer voor de ontwikkeling van een VMBO-school in Nootdorp. Dank aan ieder die constructief heeft meegedacht en/of dat heeft aangeboden. We hadden daar graag gebruik van gemaakt maar gezien de uitkomst van de stemming is dat niet meer aan de orde." 

Nadere uitleg is overbodig.

Laura Flohr
Nootdorp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant