Foto: Ron Jenner
Foto: Ron Jenner

Informatie over bedrijf starten op Regionale Startersavond

Actueel 517 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Woensdagavond 22 november van 18.30 tot 21.45 uur bieden regionale ondernemers en deskundigen voor de derde keer een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio Zuid-Holland Centraal. Dit jaar vindt de Regionale Startersavond plaats bij Dekker Zoetermeer.

Ga je je eigen onderneming starten of ben je net gestart in Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Lansingerland, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar, dan kun je op volle kracht starten door een bezoek te brengen aan de Regionale Startersavond in Zoetermeer: je hebt hier alle partijen die relevant zijn voor starters op één avond bij elkaar.

Workshops, informatiemarkt en tips 
Dit jaar vindt de Regionale Startersavond plaats bij Dekker Zoetermeer (Scheglaan 12) van 18.30 – 21.45 uur. De avond bestaat uit een plenair deel met do's en don'ts van reeds gestarte ondernemers, workshops (op inschrijving) en een informatiemarkt waarbij er ook gelegenheid is om te netwerken. Zo is er onder andere een workshop over pitchen, belastingen en acquisitie, kan er een profielfoto gemaakt worden en staan organisaties en ondernemersverenigingen klaar om informatie te verschaffen over zaken als financiën, marketing en starten vanuit een uitkering.

Meer informatie en aanmelden
De Regionale Startersavond is gratis toegankelijk voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio. Inschrijven voor de workshops kan na de herfstvakantie via www.tzho.nl/start. Vragen kunnen ook gesteld worden aan Irma de Graaff: startersavond@tzho.nl. Irma is de regionale ondernemerscoach in Ter Zake Het Ondernemershuis (Markt 3, Zoetermeer), zij helpt (aspirant) ondernemers met diverse ondernemersvragen. 

Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal
De startersavond is een initiatief van arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. De gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en Voorschoten vormen samen de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Binnen deze regio werken de zes gemeenten en het UWV nauw samen op de regionale arbeidsmarkt en wordt de samenwerking met werkgevers en onderwijs in de regio verder ontwikkeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant