Ruud Lindenburg en zijn vrouw Hélène Kempers gezellig samen op de foto.
Ruud Lindenburg en zijn vrouw Hélène Kempers gezellig samen op de foto. Foto: Denise Quik

Tienjarig bestaan MTC De Viergang goed gevierd

Actueel 1.015 keer gelezen

Het Medisch Trainings Centrum De Viergang vierde woensdag 20 september met een Open Huis het tienjarig bestaan.

Heel veel cliënten/patiënten kwamen naar het sport- en trainingscentrum nabij zwembad en sportschool De Viergang. Op bijgaande foto poseert Ruud met zijn vrouw Hélène Kempers. Zij zegt wel eens gekscherend dat MTC De Viergang zijn of haar bestaan aan haar te danken heeft.

Ruud is namelijk vele jaren als fysiotherapeut actief geweest met een praktijk aan huis in het Emmapark in het centrum van Pijnacker. Toen Hélène daar een eigen praktijk als huidtherapeute begon en daarvoor steeds meer ruimte nodig had, heeft ze als het ware Ruud er steeds meer uitgewerkt. Dat ging voor alle duidelijkheid allemaal in goede harmonie en in overleg.

Kennis en kunde
Hélène was dan ook een welkome 'gast' bij het tienjarige feestje bij het MTC dat aan een grote behoefte voldoet: mensen met allerlei tijdelijke of chronische ziekten, met allerlei kwalen en blessures, mensen die terugkomen van een operatie of sporters die herstellende zijn van een blessure: zeer veel verschillende doelgroepen maken gebruik van de uitstekende faciliteiten en van de kennis en kunde van het rond de tien personen tellende jonge therapeutenteam.

Uit de krant