Afbeelding

Zonnig weekend vol kunst en cultuur

Actueel 819 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Stap dit weekend eens lekker op de fiets en volg de Kunst- en Cultuurroute van De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp. 75 kunstenaars exposeren op 25 locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede.

Op een groot aantal locaties vinden zaterdag en zondag ook optredens plaats op het gebied van zang, dans, muziek, theater en vertelkunst. Voor wie liever niet fietst: er rijdt ook een bus rond! Op het Raadhuisplein in Pijnacker is twee dagen lang het Verbeeldingsfestival te vinden met een crea- en vinylmarkt, muziek en een gezellig terras. Heerlijk in de zon met een kopje koffie of biertje genieten van de gezelligheid!

Op zaterdagochtend is er om 10.30 uur een gratis kindervoorstelling, Aadje Piraatje, in het CJMV-gebouw. Voor deze voorstelling zijn gratis kaartjes op te halen bij Het Moortje in de Stationsstraat en bij Boekhandel Van Atten! Zaterdag én zondag is er om 10.30 uur Muziek op Schoot in de bibliotheek voor de allerkleinsten vanaf 10 maanden. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk. Het weekend wordt feestelijk geopend met een concert van Marion Schmitz en Albert Theeuwsen op vrijdagavond om 20.00 uur in de bibliotheek van Pijnacker, Julianalaan 47.

Meer info en het complete programma met fietsroute: www.deverbeelding.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant