Frank van Sluijs van Vis- en Vijverland heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt.
Frank van Sluijs van Vis- en Vijverland heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt.

Open Dag bij Vis- en Vijverland

Actueel 2.176 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdag 23 september aanstaande viert Vis- en Vijverland op bedrijvenpark de Boezem in Pijnacker haar 12,5 jarig bestaan. Alle vis- en vijverfans uit Pijnacker-Nootdorp en de hele regio zijn van harte welkom.

"Speciaal voor deze dag komt kweker Oyama samen met een tolk naar de winkel. Om 14.00 uur zal hij een lezing verzorgen over de nieuwste Koi Varieteit Kaede. Daarnaast zal hij met een spectaculaire aanbieding komen voor de varieteit! Oyama en tolk Nagatori zullen uiteraard de rest van de dag ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en waar mogelijk u te helpen bij advies over koi. Het is de eerste keer dat Oyama Nederland bezoekt, zorg ervoor dat u het niet mist", vertelt Frank van Sluijs van Vis- en Vijverland.

"Daarnaast zullen er diverse vertegenwoordigers van bekende merken aanwezig zijn om hun producten te promoten. Uiteraard zullen er ook veel hele scherpe aanbiedingen zijn! De koffie en wat lekkers staan de hele dag klaar en we hopen u op deze feestelijke dag te kunnen verwelkomen", aldus Frank.

Feestschema aan de Ambachtsweg in Pijnacker
11:00 uur opening
14:00 uur lezing Oyama over Kaede
17:00 uur bekendmaking verloting koi
19:00 uur lezing Oyama over tateshita en bekendmaking winnaar Japanreis (voor deelnemers)

Vis en Vijverland - Ambachtsweg 50 - 2641 KT Pijnacker - info@visenvijverland.nl - Facebook

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant