Afbeelding

Opnieuw modeshow bij Smit Mode

Actueel 1.832 keer gelezen

In maart van dit jaar was Smit Mode vijf jaar met succes in Nootdorp gevestigd. De winkel voor dames- en herenmode heeft in korte tijd een prima naam opgebouwd in de regio rond winkelcentrum Parade in Nootdorp.

Smit Mode staat bekend als een winkel met heel veel verschillende kwaliteitskleding. Een winkel waar je altijd slaagt en tevreden de deur uit gaat, ook als je maten 'niet zo eenvoudig zijn' om het zo te zeggen.

Smit Mode heeft ook geen verkopers maar modestylisten die weten en aanvoelen waar de klant naar op zoek is. Femke van Koningsbruggen leidt de vrouwenmodeafdeling en zij heeft ook nog eens een heel sterk geheugen voor wat 'die of die klant' de vorige keer heeft aangeschaft en waar haar voorkeur naar uit ging. Ze zit ook niet voor niets al lang in het vak waarvan ruim vijf jaar bij Smit Mode.

Ook Jeffrey Boensma is door de wol geverfd. Hij werkt al zo'n tien jaar bij Smit Mode en runt de mannenafdeling. Ze zijn schoenmakers die bij hun leest blijven. Femke gaat zich niet met maatpakken bemoeien en Jeffrey blijft ver van de jurkjes vandaan. Maar voor allebei en ook voor de collega's is de kick: persoonlijke benadering en een blije en tevreden klant die nog eens terugkomt.  

Femke vertelt dat Smit Mode voor heel veel leeftijden heel veel te bieden heeft. Van jeugdige jeans tot de wat meer klassieke mode voor niet meer zo piepjonge vrouw. Ook de mannenkleding is voor heel veel leeftijden. Zowel de zakelijke als de particuliere klant vindt er alles wat hij nodig heeft. Voor bijzondere gelegenheden zoals een trouwerij maakt Smit Mode een pak op maat, met alles erop en eraan.

Smit Mode is een familiebedrijf met achttien winkels die vooral rond de Drechtsteden en Rotterdam gevestigd zijn. Nootdorp is qua gebied een buitenbeentje maar hoort er toch helemaal bij. Het gaat gewoon heel goed en het vijfjarig bestaan is dan ook uitgebreid gevierd met onder meer een modeshow. Dat was zo'n succes dat er nu weer een op stapel staat en wel op donderdag 28 september vanaf 19.30 uur in de winkel. De wintercollectie is dan het lijdend voorwerp. De show gaat gepaard met een hapje en een drankje en na een uurtje showen is het tijd voor shoppen. De liefhebbers kunnen via de telefoon of in de winkel een kaartje kopen voor vijf euro. Voor wie Smit Mode nog niet kent, is het een mogelijkheid voor een feestelijke kennismaking! Femke, Jeffrey en de collega's zien u graag verschijnen!

Smit Mode Nootdorp

Korte Baan 35

2632 GL Nootdorp

015 – 310 8084/ 310 9011

info@smitmode.nl

www.smitmode.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant