Afbeelding
LEZERSACTIE

Win kaarten voor een heel bijzonder concert

Actueel 661 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdagavond 16 september om 20.00 uur in wordt in de Viergang het concert "Space" gehouden. Een spectaculaire show van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Bekende nummers als de Earth Song van Michael Jackson en soundtracks van Star Wars en E.T. komen tot leven met levensgrote visuals. Met zevenkoppige ritmesectie en 4 vocalisten wordt het een spetterende show die je niet wilt missen! Kaarten zijn te koop voor €15 bij Het Moortje (Stationsstraat 31, Pijnacker) en Marjan de Visser (De Parade, Nootdorp).

Alle kaarten zijn inclusief pauzedrankje en hapjes en drankjes na afloop van het concert. De kaartverkoop start op 21 augustus. Speciale gasten tijdens dit concert zijn de veteranen en hun partners uit onze gemeente. Sinds 1940 heeft Nederland ruim 650.000 militairen ingezet tijdens drie oorlogen en bijna honderd vredesmissies. Dit concert is een blijk van respect voor onze veteranen.

Kaarten winnen
Telstar Online geeft 10 tickets weg voor dit bijzondere concert. Wil jij kans maken op kaartjes? De kaarten zijn inclusief toegang, pauzedrankje en drankje en hapjes na het concert. Mail naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. SPACE en je hoort volgende week of je gewonnen hebt!

Uit de krant