Afbeelding

Kinderen gooien spullen op autodak

Actueel 3.420 keer gelezen

Pijnacker - Jacqueline uit Pijnacker is zich vandaag helemaal rot geschrokken in de garage bij winkelcentrum Keijzershof. Twee kinderen gooiden vanaf grote hoogte spullen op haar autodak.

"Het moet niet gekker worden... Toen ik om ongeveer 13.00 uur de parkeergarage van de Keijzershof in wilde rijden, zag ik twee kinderen op het parkeerdek boven de garage, over de railing hangen. Ik dacht nog even: ze zullen toch niet... Maar helaas, toen de slagboom omhoog ging en ik doorreed, werd er iets op mijn auto gegooid", begint ze ontdaan haar verhaal.

"Ik schrok vreselijk en reed in eerst instantie terug of ik ze nog zag. Daarna direct mijn auto geparkeerd en hoewel ik ze niet meer kon zien, hoorde ik nog wel hun stemmen. Ik riep naar boven of ze helemaal gek waren geworden en op advies van een mevrouw die getuige was, ben ik om de parkeergarage heen gelopen naar boven naar het parkeerdek. Er was natuurlijk niemand meer te zien."

"Voordat ik de parkeergarage inreed keek er een man naar boven naar de kinderen en zij zeiden wat tegen hem wat ik niet kon verstaan. Ik weet niet of deze meneer toevallig hun vader was, maar mocht dit wel zo zijn of kent u hen toevallig: wilt u hen alstublieft aanspreken op het feit dat dit ontoelaatbare, hele gevaarlijke spelletjes zijn! Ik heb tot nu toe gelukkig geen zichtbare schade aan de auto kunnen constateren, maar de schrik zit er bij mij goed in", aldus Jacqueline.

Uit de krant