Afbeelding

Geen rekening grofvuil door softwareproblemen Avalex

Actueel 1.517 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Afvalinzamelaar Avalex erkent een enorme blunder te hebben gemaakt. Het bedrijf heeft geruime tijd geen vergoeding in rekening gebracht voor het aan huis ophalen van grofvuil in Pijnacker-Nootdorp. De fout kwam aan het licht na publicaties op Telstar Online.

"In de media is een aantal vragen naar voren gekomen over of men moet betalen voor aan huis ophalen van grofvuil in Pijnacker-Nootdorp. Dit is inderdaad het geval. Door softwareproblemen heeft Avalex tot op heden geen vergoeding voor het in Pijnacker-Nootdorp aan huis ophalen van grofvuil in rekening kunnen brengen. Avalex onderzoekt de mogelijkheden hoe dit op zo kort mogelijk termijn opgelost kan worden en zal deze oplossing voorleggen aan de gemeente. Avalex betreurt dat er onduidelijkheid is ontstaan over de verrekening van kosten voor inwoners", aldus een woordvoerster.

Om 16.30 uur zal Telstar Online met een update komen over de kwestie. Wij bevragen momenteel Avalex over de problemen. Eveneens komt de lokale politiek vanmiddag met een reactie. Ook het College van B&W hebben wij een aantal prangende vragen gestuurd.

Uit de krant