Afbeelding

Vreemde zaken op website Jongin

Actueel 1.733 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De website Jongin Pijnacker-Nootdorp ligt opnieuw onder vuur. Op het forum van Jongin wordt gesproken over verregaande seksuele activiteiten.

Op het forum worden jongeren door wildvreemden positief geadviseerd over verregaande seksuele handelingen. Er wordt bijvoorbeeld aanmoedigend gesproken over incest. Het is de bedoeling dat jongeren uit Pijnacker-Nootdorp onderling feitjes uitwisselen, maar een ouder waarschuwt dat er vrijwel zeker volwassenen tussen zitten die extreme ideeën uitwisselen met jonge lezers. Deze forumleden doen zich mogelijk voor als jong volwassenen.

Pedosite
De gemeente verstrekt al jaren subsidie aan de website Jongin. In de gemeenteraad was jaren geleden al onenigheid over de hoge kosten van de website. Hanneke van de Gevel van de lokale partij Eerlijk Alternatief wil dat per direct de stekker uit de website wordt getrokken. "Wij subsidiëren een pedosite", stelt ze op Twitter. Wethouder José van Egmond is geschrokken van alle commotie en heeft zondagavond aangekondigd dat ze een op korte termijn de klachten gaat onderzoeken. Overigens wordt de subsidie per oktober stopgezet.

voorbeeld_1

Voorbeeld van een antwoord op een intieme vraag van een inwonertje. Andere antwoorden op vragen gaan nog veel verder.

nood

Op de site zelf wordt ook de noodklok geluid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant