Turkse Slagerij Baran draait boven verwachting
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Bilal Ozdemir is het gezicht van Slagerij Baran.
Bilal Ozdemir is het gezicht van Slagerij Baran.

Turkse Slagerij Baran draait boven verwachting

  •   3516 keer gelezen   Actueel

Zeven maanden is de Turkse Slagerij Baran nu open aan de Lange Baan 25 in winkelcentrum Parade, niet ver van het Paradeplein. Het gaat boven verwachting, zegt teamleider Bilal Ozdemir.

Hij vertelt met trots over het grote assortiment van de slagerij. Het assortiment is afgestemd op een heel breed publiek en 95 procent van de klanten zijn 'gewone' Nederlanders die op alle mogelijke manieren aan hun trekken komen bij Slagerij Baran, die vernoemd is naar de zoon van de eigenaar. Baran betekent overigens 'regen' in het Koerdisch.

Eigenaar is Halit Celik die al een slagerij en een restaurant had en heeft in Zoetermeer. Halit, een neef van Bilal, liep een keer door winkelcentrum Parade omdat hij even bij de Jumbo moest zijn. Hij zag de lege winkel en hoorde een paar mannen praten over de verhuur van het pand. Hij sprak ze aan en binnen de kortste keren was alles geregeld en had de Parade er een mooie slagerij bij.

Zoals gezegd: het assortiment is voor iedereen. Biefstuk, entrecote, runderlappen, sukadelapjes en ook van alles voor de barbecue, al dan niet gemarineerd. "We hebben steeds weer nieuwe dingen", zegt Bilal die wijst op de lams- en de kalfsspareribs. Al het vlees is halal en Slagerij Baran verkoopt geen varkensvlees. Wel zijn er allerhande kipspecialiteiten.

Bilal zegt dat steeds meer mensen de weg naar de slagerij weten te vinden en na de eerste keer ook weer terugkomen omdat ze tevreden zijn over de kwaliteit én de prijs. Bilal zegt dat hij zijn draai al goed gevonden heeft in de Parade en dat hij goede contacten heeft met collega-winkeliers en bezoekers.

Naast een keur aan vleesproducten heeft Slagerij Baran ook allerlei andere artikelen: Iraans, Turks, Hollands en ook Surinaams. Er is heel veel vraag – ook van Nederlanders – naar Turks brood, dus dat hebben ze bij Slagerij Baran nog in overweging. "De ruimte in de winkel is niet zo groot, daarom hebben we er niet voor gekozen, maar er wordt wel heel veel naar gevraagd en je moet goed luisteren naar je klanten", zegt Bilal lachend.

Slagerij Baran is zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag van acht uur 's morgens tot half zeven en zondag van twaalf tot vijf. Er is ruim gelegenheid om eens naar binnen te lopen en kennis te maken met Slagerij Baran en de producten.  

Turkse Slagerij Baran
Lange Baan 25
2632 GC Nootdorp
06 - 41 99 71 48


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>