Afbeelding

Dirk Kuyt in ons dorp vereeuwigd

Actueel 2.132 keer gelezen

Feyenoord-supporter Wim Meijer heeft onlangs zijn penselen gebruikt om het kampioenschap van Feyenoord te vieren. De 74-jarige Meijer heeft al vele honderden schilderijen gemaakt, maar nog niet eerder van Dirk Kuyt, de maker van drie doelpunten in de kampioenswedstrijd.

De 36-jarige aanvaller schrijft hiermee voetbalgeschiedenis. Al snel werd er geboden voor het schilderij en met pijn in het hart heeft Meijer het verkocht voor 200 euro. Meijer is echter nog niet klaar met feestvieren. Hij doet dat niet met alcohol -Meijer is een groot liefhebber van koffie met koekjes- maar juist met z'n kwast. Meijer vindt eigenlijk dat het gehele team een enorm compliment behoort te krijgen, of het nu om topscorer Jørgensen gaat of om verdediger Botteghin, die als enige alle 3060 minuten gespeeld heeft.

Bij Meijer is het mogelijk een schilderij te laten maken op formaat 50 x 50 cm, olieverf op linnen. Kosten 200 euro. Diverse andere werken van het kampioenschap kunnen worden besteld. Eventueel een eigen meegenomen foto na overleg/goedkeuring van de maker. Wegens het lange droogproces kan de levering enkele weken duren. Inlichtingen: wimmeijer@skpnet.nl.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant