Afbeelding

Oranjeweek Delfgauw weer van start

Actueel 903 keer gelezen

Sinds afgelopen woensdag siert de feesttent weer het Bart Dekkerveld in Delfgauw. Altijd weer een mooi moment voor het Oranjecomité en het startsein voor weer een week vol gezelligheid in en rond de tent.

Het programma van Delfgauw staat weer bomvol leuke activiteiten voor jong en oud! De aftrap van de feestweek wordt traditioneel gedaan met de Klaverjasavond op vrijdagavond. De dag daarna begint rustig met de rommelmarkt, maar zal in de avond losbarsten tijdens de Hollandse Avond met een optreden van niemand minder dan Andre(a) Hazes! Daaropvolgend een week met onder meer een (kinder)bingo, viswedstrijd, speurtocht, pubquiz en nog veel meer. De week wordt afgesloten met coverband D!K op zaterdag de 29ste en de Familiedag op zondag waar onder andere live muziek is geregeld.

Het leuke van de activiteiten is dat alles mogelijk wordt gemaakt door de trouwe sponsors en donateurs. Zo zijn de feestavonden, die de laatste jaren weer ouderwets druk bezocht worden, gratis toegankelijk voor iedereen. Het Oranjecomité staat te popelen om de eerste gasten te mogen ontvangen in de feesttent en de eerste biertjes van het jaar weer te mogen tappen. Kijk voor het volledige overzicht van alle activiteiten op www.delfgauw.org of like ze op facebook.com/oranjecomitedelfgauw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant