Afbeelding

Ondernemend Happen en Stappen Oostland

Actueel 245 keer gelezen

Op dinsdagavond 18 april 2017 organiseert Renée Turion van Turion Events in samenwerking met MKB Oostland, Ondernemend Happen en Stappen met Jeroen Smits, John de Wolf en andere ondernemers uit het Oostland.

Tijdens deze avond staat er een drie-gangendiner op tafel, waarbij de deelnemers tussen de gangen door steeds naar een ander restaurant lopen om daar van de volgende gang te genieten. Er zijn drie restaurants die meedoen: Muller & Co, Ferro en La Strada. De avond start om 18:30 uur en om 21:30 uur eindigt de laatste gang, waarna er nog geborreld en genetwerkt kan worden. Geniet van de heerlijke gerechten, de fantastische sprekers en natuurlijk de gezelligheid van ondernemers.

MKB Oostland
Jeroen Smits is bekend van onder andere het RTL programma 'Ondernemen doe je zo!', de moppentoppers en diverse documentaires. Een absolute duizendpoot als ondernemer die zijn vele ervaringen graag met u deelt tijdens deze avond. John de Wolf is ondernemer, oud-profvoetballer en sinds kort ook ambassadeur voor de werkzoekende 50-plussers. Hij zal deze avond zijn ervaringen met u delen.

MKB Oostland richt zich op het ondersteunen en verbinden van MKB bedrijven, zzp'ers en starters. Door een groot aantal samenwerkingen met onder andere financiers, notarissen, advocaten, specialisten en ervaren ondernemers maakt MKB Oostland het mogelijk om ondernemers te begeleiden en adviseren op vakgebieden die in de ondernemerswereld van groot belang zijn en een bijdrage kunnen leveren aan het rendement. Zie voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden voor het Ondernemend Happen en Stappen de website: www.mkboostland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant